گوگل Alert یک سرویس جستجوی خودکار وب است که میتواند به افراد و کسب و کارها برای نظارت بر محتوایی که برای توسعه و فعالیتهایی آنها نگران کننده باشد ، کمک کند. نتایج به صورت روزانه توسط ایمیل به مشترکین ارسال میشوند. گوگل Alert عملیات خود را در ژانویه ۲۰۰۳ آغاز کرد. این سرویس توسط فنآوریهای Indigo Stream در همکاری با گوگل، محبوبترین موتور جستجو ارایه شدهاست.به عنوان مثال، شما میتوانید مطالب مربوط به یک شخص یا یک برند یا هر موسسه و هر موضوع خاصی را دنبال کنید. افراد میتوانند از این سرویس برای نظارت بر آنچه در مورد آنها در وب گفته میشود ، استفاده کنند. کسب و کارها خدمات مفید برای مطلع کردن درباره بازارها و رقابت را پیدا کردهاند. این سرویس همچنین در بین خبرنگاران، نویسندگان، فروشندگان، دانشمندان، معلمان، و ادارات دولتی محبوب می باشد. جهت آشنایی و استفاده از این سرویس سودمند ادامه مطلب در بلاگ سایت ساز و فروشگاه ساز پوپش مطالعه فرمایید.
Google Alerts سرویسی است که نتایج موتور جستجو را براساس معیارهای ارائهشده توسط شما تولید میکند و نتایج را به حساب ایمیل تان تحویل میدهد. این سرویس می تواند برای نظارت بر وب برای اطلاعات خاص در مورد شرکت، کسب و کار ، نام تجاری و محبوبیت شما و یا رقیب تان مفید باشد. به عبارت دیگر می توانیم بگوییم که؛ فرض کنید شما کلمه ای را در گوگل جستجو می کنید. اما می خواهید هر چیز جدیدی که در رابطه با آن عبارت به اینترنت اضافه می شود را هم بدانید. به عنوان مثال قبل از ساخت سایت ، نام کسب و کار خود را جستجو میکنید و می خواهید هرگاه نام کسب و کار شما در هر نقطهای از وب که برده شود از آن باخبر شوید.اینجاست که Google Alerts می تواند به شما کمک کند. از این سرویس میتوان استفاده های بسیار دیگری هم کرد. یکی از پرکاربردترین استفاده می توان به مواقعی که میخواهید یک جریان خبری در حال اتفاق را پیگیری کنید.
نحوه ایجاد هشدار در Google Alerts بسیار ساده و راحت است کافیست در حساب جی میل خود signin کنید و بعد از آن به آدرس www.google.com/alerts بروید.
در کادر جستجو لغت مورد نظر خود را نوشته و بر روی دکمه ایجاد هشدار کلیک نمایید.
با کلیک بر روی آیکون شماره ۱ می توانید زمان تحویل هشدارها را تنظیم نمایید.
با کلیک بر روی آیکون شماره ۲ می توانید هشدار ایجاد شده را ویرایش نمایید.
و با کلیک بر روی آیکون شماره ۳ هشدار حذف می گردد.
اگر معیار جستجو بیش از حد گسترده باشد هشدارهای گوگل با اطلاعات بیربط مواجه خواهد شد. اما نقل قول یا کوتیشن ( ” ” )یک روش ساده برای بهبود نتایج هشدارهای گوگل هستند. قرار دادن یک عبارت بین نقل قول به گوگل تاکید می کند که به دنبال جایگزین نباشد. به عنوان مثال، جستجو برای بازار نیز بازارها و بازاریابی را پیدا خواهد کرد. جستجو به دنبال“بازار ” تنها “بازار “را باز میگرداند. همچنین قرار دادن علامت منفی ( – ) در مقابل یک عبارت ، آن را از نتایج حذف خواهد کرد.
معرفی شده در سایت ساز و فروشگاه ساز پوپش